Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Fener’in ışığına Fethullah Gülen mi üfledi?

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin tefsir ve fıkıh derslerinden bazı nüktelerin yer aldığı Herkul Nağme’de önceki gün Gülen’in son zamanlarda Hizmet’i tanımadan yapılan düşmanca tavırlarla ilgili sözlerine yer verildi.

O ifadelere göre Gülen hizmeti;

“şeffaf değil”,

“Fener’in ışığına o üfledi”,

“gizli ajandası var”,

“siyasete bulaştı” diyerek karalayanların pek çoğunun, görmeden, tanımadan ve Hizmet ya da temsilcileri hakkında iki satır okumadan düşmanlık derecesinde yorumlar yaptığına dikkat çekti.

Hocaefendi, bu kişilerin bencilliğinden ya da mensup bulunduğu dairenin enaniyetinden (egosundan) dolayı muhalif davrandığını belirtti.

Bütün bu iftiralar ve saldırılar karşısında yılmamak gerektiğini kaydeden Hocaefendi, kötü insanlarla değil, kötü sıfatlarla mücadeleye devam etmenin lüzumuna işaret etti.

Akrebin soktuğu, gülün koklandığı, bülbülün şakıdığı gibi o şerirlerin de kendi karakterlerinin gereğini sergilediklerini belirten Hocaefendi, Hizmet erlerinin de kendilerine yakışan muhabbet fedaisi ve sulh kahramanı olma tavrını ortaya koymalarının icap ettiğini dile getirdi.

Kaynak: Herkul Nağme

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]