Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Fethullah Gülen: Berkin Elvan, bu atmosferin son kurbanı!

Fethullah Gülen Hocaefendi, Gezi Parkı olayları sırasında başına isabet eden gaz fişeğiyle ağır yaralanan ve bu sabah hayatını kaybeden Berkin Elvan için taziye yayınladı.

Hocaefendi taziye mesajında şunları söyledi: “Sağduyu ve uzlaşıyla örgülenmesi gereken devlet aklının öfke ve kine mağlub olduğu zor günler geçirmekteyiz. Bu nefret atmosferi, toplumun muhtaç olduğu sevgi, sükunet ve birbirini anlama çabasını ortadan kaldırmakta; yukarıdan aşağıya doğru çatışmacı bir üslûbu telkin etmektedir. Bir AVM inadıyla başlayan hadiseler teskin edileceğine kutuplaştırıcı bir dille körüklenmiş ve bugüne kadar birçok gencimizin hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. 15 yaşındaki küçük Berkin Elvan, bu atmosferin son kurbanı.

Elvan ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler, bugüne kadar pek çok acıyla dağidâr olmuş ama temkin ve teyakkuzunu korumayı başarmış Alevi kardeşlerimize sabrı cemil niyaz ederim.

M.Fethullah Gülen”

www.ukraynahaber.com.ua

Gezi Parkı olayları sırasında başına isabet eden gaz fişeğiyle ağır yaralanan Berkin Elvan’ın ailesi, bu sabah saatlerinde oğullarını kaybettiklerini açıkladı.

Berkin Elvan’ın ailesi, Twitter hesabından,Gezi Parkı olayları sırasında başına isabet eden gaz fişeğiyle yaralanan ve 269 gündür SSK Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’de yoğun bakımda tedavi gören Berkin Elvan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Elvan ailesi Twitter’dan şu mesajı yayınladı: ‘Halkımıza : Saat 07.00 Berkin Elvan’ı evladımızı kaybettik. Başımız sağolsun’

İşte Berkin Elvan’ın ailesi’nin paylaştığı tweet

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]