Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

FLAŞ FLAŞ FLAŞ! Ukrayna’da iktidar ve muhalefet ateşkes ilan etti

Ukrayna’da tırmanan şiddet olayları, genelkurmay başkanlığında görev değişimi akabinde bir araya gelen iktidar ve muhalefetin ateşkes ilan etti.

Ukrayna cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in; Ukrayna Parlamentosu Başkanı Vladimir Rıbak, siyasi krizden çıkış çalışma gurubu üyeleri ve muhalefet liderleriyle yaptığı görüşmenin ‘ateşkes’ kararı ile sonlandığını duyurdu.

Köşkteki görüşmeye, Cumhurbaşkanı Yanukoviç, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Andrey Klüyev, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Yardımcısı Andrey Portnov, Adalet Bakanı Vekili Yelena Lukaş ile muhalefet parti liderleri; Arseniy Yatsenük, Vitaliy Kliçko ve Oleg  Tyagnibok katıldı.

Görüşme sonucunda taraflar ateşkes ve kan akmasının durması için ülkede istikrarın ve barışın amaçlayan diyalog sürecinin başladığını bildirdi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]