Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dışişleri Bakanlığı’ndan Ukrayna açıklaması

Dışişleri Bakanlığı, komşu ülke Ukrayna’da dün (18 Şubat) güvenlik güçleri ile göstericiler arasında çıkan çatışmalardan duyulan üzüntüyü bildiren bir açıklama yaptı.

Yirmiyi aşkın can kaybı ve çok sayıda yaralı olmasını büyük bir üzüntü ve kaygıyla karşılandığı belirtilen açıklamada, “Dost Ukrayna halkına ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye dileklerimizi ifade eder, yaralananlara acil şifalar dileriz. Bağımsızlığından bu yana barış ve uzlaşı kültürüne dayalı siyaset geleneği ile geçmişteki sınamaları geride bırakan Ukrayna’nın bu krizi de aşarak demokrasi temelinde toplumsal huzuru ve kamu düzenini yeniden tesis edeceğine inanıyoruz. Bu amaç doğrultusunda tüm tarafları itidal içinde ve soğukkanlılıkla hareket etmeye; çatışma ortamının son bulmasına yönelik çabaları yoğunlaştırmaya davet ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV –  www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]