Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye, Ukrayna’daki gelişmeleri yakından takip ediyor

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’daki son gelişmeleri yakından izlediklerini ve sorunun diyalog yoluyla çözülmesi gerektiğini kaydetti.

Dışişleri’nin Ukrayna’da yaşanan gerilimi ‘önemsediklerini’ belirttiği yazılı açıklamasında, krizin demokratik çerçevede aşılmasını sağlayacak bir uzlaşıya varılması temennisinde bulundu. Açıklamada “Komşumuz ve stratejik ortağımız Ukrayna’daki gelişmeleri yakından ve dikkate izliyoruz. Son günlerdeki hadiselerde can kaybı yaşanması, sorunun tüm tarafların katılımıyla ve diyalog yoluyla bir an önce çözülmesi gereğini ortaya koymaktadır. Temennimiz, Yönetim ile muhalefet arasında sürmekte olan görüşmelerde krizin demokratik çerçevede aşılmasını sağlayacak bir uzlaşıya varılmasıdır. Ukrayna’da kamu düzeninin ve istikrarın tesisini, Ukrayna halkının huzuru ve Türkiye-Ukrayna ilişkileri kadar, bölgesel istikrar ve işbirliği boyutuyla da önemsiyoruz.” denildi.

VEDAT DENİZLİ | ANKARA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]