Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[CANLI İZLE] Başkent Kiev’deki eylemlerin şiddeti artarak devam ediyor

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, devlet kurumlarına zorla girmek isteyen aşırı gruplarla kolluk kuvvetleri arasında önceki gün başlayan çatışmalar şiddetini arttırarak devam ediyor.

Bağımsızlık Meydanı’nda devam eden barışçı olarak nitelenen ‘Euro Meydan’ eylemlerinden farklı şekilde gelişen ‘Sağ Sektör’ün (Pravıy Sektor) dün başlayan eylemleri gece saatlerine kadar aralıksız devam etti.

Yüzleri maskeli eylemcilerin, taşlı, sopalı, molotof bombası ve havai fişekli saldırılarına karşı kolluk kuvvetleri ise gazla müdahalede bulundu. Öte yandan polisin de eylemcilere molotof bombası ve taş atması dikkat çekti.

Kaldırım taşlarını polise fırlatan eylemciler, polisin barikat kurmak için kullandığı toplam 6 adet kamyonet ve polis otobüslerinin tamamını yaktı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]