Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Putin ve Lukaşenko Soçi’de buz hokeyi oynadı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko Soçi’de buz hokeyi oynadı.

Soçi’nin Bolşoy Spor Kompleksi’nde Rus buz hokeyine büyük emeği geçen sporcular maç yapmak için bir araya geldi. Karşılaşmayı izlemeye gelen Putin ve Lukaşenko bunu fırsat bilerek maça dahil oldular. İki ülke liderleri aynı takımda yer alırken kendilerine eski hokeyciler eşlik etti. . Karşılaşmayı Putin ve Lukaşenko’nun forma giydiği takım 12-3 kazandı.

Belaruslu meslektaşının bu spora olduğu ilgisini bilen Putin yılbaşı öncesi yaptıkları telefon görüşmesinde kendisini davet ettiği bildirildi.

Maç öncesi Rus lider, 2014 Kış Olimpiyatları’nın 7 Şubat’ta yapılacağı açılış töreninin hazırlıkları ile ilgili kısa bir gösterisini izledi.

Putin, 2014 Kış Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak Soçi kentinde denetimler yapıyor. Putin, ziyareti sırasında dün Başbakan Dmitri Medvedev ile de kayak yapmıştı.

ABDURRAHMAN KAMBUROĞLU | MOSKOVA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]