Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dinamo Kiev’deki Younes Belhanda Beşiktaş’a gitmiyor

Ukrayna basınında Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde haberler çıkan, Dinamo Kiev’in Fransa doğumlu Faslı futbolcusu Younes Belhanda, 4,5 yıl daha Kiev’de olduğunu söyledi.

Dinamo Kiev’in orta saha oyuncusu Younes Belhanda, Starafrica.com’a yaptığı açıklamada; “Benim hâlihazırda Dinamo Kiev ile dört buçuk yıllık sözleşmem var. Şimdilik Kiev’de kalmayı planlıyorum. Daha sonrasında ne olacak hep beraber görürüz. Her halükarda diğer kulüplerden teklif almadım. Buraya (Kiev’e) gelmeyi tercih ettiğim için de pişman olmadım.” dedi.

Ukrayna Premier Ligi takımlarından Dinamo Kiev, Belhanda’yı Haziran 2013’te, 10 milyon euro karşılığında Montpellier’den transfer etmişti.

YOUNES ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]