Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

TUSİB’den Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar onuruna akşam yemeği

Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB), görev süresi yakında dolacak olan Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar onuruna bir akşam yemeği verdi.

TUSİB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Bekar, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Adnan Anaçalı ve Emre Sucu ile TUSİB Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Kiev Büyükelçiliği Müsteşarı Evren Müderrisoğlu, Büyükelçilik Başkatibi Emre Manav, Büyükelçilik Birinci Katibi Yasemin Öztürk, Büyükelçilik İkinci Katibi Fatih Öztürk, Kiev Ticaret Müşaviri Belkıs Gürsel Güleç, Kiev Turizm ve Tanıtma Müşaviri Berat Yıldız, TİKA Ukrayna Koordinatörü Hacı Bayram Bolat ve THY Ukrayna Müdürü Hakan Yılmaz’ın iştirak ettiği toplantıya Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nusret Altınbaş katıldı.

Yemekte konuşma yapan TUSİB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Bekar,  Büyükelçi Mehmet Samsar’a TUSİB’e gösterdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Büyükelçi Samsar’ın görev süresi boyunca iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesine yönelik önemli adımların atıldığını kaydeden Bekar,  bağların bundan sonra da kopartılmaması dileğinde bulundu.

Büyükelçi Mehmet Samsar ise davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, TUSİB’in faaliyetleri ile Ukrayna’daki Türk toplumunu başarı ile temsil ettiğini söyledi.

Türk iş dünyasının farklı organizasyonlar altında birleşerek güçlendiğine dikkati çeken Samsar; “Önemli olan ülkemizi ilgilendiren konularda ortak tavır alabilmektir” dedi.

KAYNAK: TUSİB WEB

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]