Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Samsar’ın Ukrayna Cumhurbaşkanlığına veda ziyareti

Büyükelçi Mehmet Samsar, görev süresinin dolması akabinde Ukrayna Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Ukrayna Cumhurbaşkanlığı İdaresi Uluslararası İlişkiler Başkanı Andrey Gonçaruk’a veda ziyaretinde bulundu.

Görüşme esnasında bu yıl Ekim ayında Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ve Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki gerçekleşen Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin üçüncü toplantısı esnasında yapılan uluslararası anlaşmaları uygulanması ve hayata geçirilmesi analiz edildi.

Taraflar görüşme esnasında, özellikle Ukrayna-Türk siyasi diyalogun derinleşmesini ve 2014 yılda planlanan ikili üst düzeyde temasların yanı sıra iki ülke arasındaki ticari-ekonomik ve yatırım işbirliğinin genişletilmesi gibi konuları ele aldı.

Gonçaruk, Samsar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]