Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Erdoğan: Bize ihanet edenleri kapının önüne koyarız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partiden istifa edenlere işaret ederek, “Bizimle bu yola çıkıp da kusura bakmasınlar yolculuk esnasında bize ihanet edenlere de biz hala beraber yürüyelim demeyiz. Onları kapının kenarına koyarız.” dedi.

Başbakan Erdoğan, Sakarya ve Kocaeli’ndeki toplu açılışların ardından Atatürk Havalimanı’na geldi. Erdoğan’ı çok sayıda partili karşıladı. AK Parti otobüsünde, Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Suişleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Burhan Kuzu, Egemen Bağış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da yer aldı.

Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Erdoğan, “Anamuhalefetin başındaki zat, yolsuzlurladan bahsediyor. Ey genel müdür yolsuzluk arıyorsan o sende. SSK’nın genel müdürüyken yaptığın yolsuzluklar ortada. Rahşan affıyla işi yırttın. Baykal’ı sen bir kasetle götürdün. Eğer o kaset olmasaydı sen CHP nin başında olmayacaktın. Sen CHP’nin ihraç ettiği bir kişiyi kalkıyordun orada raflardan onun yolsuzluk klasörleri önünde boy boy resimler veriyordun. O klasörlerin önünde poz veren sen şimdi ne oldu da sen onu temize çıkarmak suretiyle İstanbul’a aday yapıyorsun? Ve utanmadan sıkılmadan da diyor ki parlamentonun içinde bakan mı bulamadın da müsteşar yapıyorsun diyor. Yasalarda illa parlamento içinde bakan yapılır diye kayıt mı var. Sen yasayı da bilmyiorsun yahu. Sen yasayı bir öğren. Bir başbakan parlamento içinden de dışından da yapar. Yolsuzlukları sebebiyle partisinden kovduğu adamı tekrar içeri alacak kadar karnı geniş.” ifadelerini kullandı.

Partiden istifalara da değinen Erdoğan, “Yeni kabinemizle bir sürece giriyoruz. Ben şu ana kadar bizimle birlikte görev yapan eski arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar ne derse desin ben hiç birine katılmıyorum kabul etmiyorum. Bu dava içinde emekleri var şunu da söyleyeyim. Kardeşlerim bugüne kadar bizimle bu yola çıkıp da kusura bakmasınlar yolculuk esnasında bize ihanet edenlere de biz hala beraber yürüyelim demeyiz. Onları kapının kenarına koyarız. Çünkü millet siz partimize ihanet edin diye oylarını vermedi. Partinin bir iç disiplini vardır.“ diye konuştu.

KÜBRA KARA | İSTANBUL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]