Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Rüşvet ve yolsuzluk suruşturmasında ilginç savcı gelişmesi

Başsavcıvekili Zekeriya Öz’ün koordinatörlüğünde, Cumhuriyet Savcısı Celal Kara’nın yürüttüğü 3 ayrı soruşturma çerçevesinde başlatılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu soruşturmasına 2 yeni savcı daha görevlendirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü, aralarında üç bakanın oğlu ve iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı soruşturmada iki savcı daha görevlendirildi.

Başsavcılığın yeni savcıların görevlendirileceğini ilgili başsavcıvekilliğine bildirdiği resmi tebligatın da yapılacağı ifade edildi. Yeni görevlendirilen savcıların dosyaya bakacak ana savcı mı yoksa yardımcı savcı mı olacaklarının bu tebligattan sonra netleşeceği kaydedildi.

Söz konusu soruşturmayla ilgili yeni görevlendirilen savcıların, mevcut savcılar tarafından talep edilmediği öğrenildi. Görevlendirmelerin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapıldığı bilgisi alındı.

Soruşturmayı şu an Savcı Celal Kara yürütüyor.

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]