Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

60 gün vizesiz Ukrayna kararını THY olumlu karşıladı

Ukrayna’daki en büyük yabancı havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları’nın (THY) Kiev Müdürü Hakan Yılmaz, Türk vatandaşlarının, Ukrayna’da vizesiz kalma süresinin 60 güne çıkarılması kararı olumlu karşıladı.

Türklerin 60 gün Ukrayna’da vizesiz kalmasının hem sefer atışlarına hem de seferlerin doluluk oranını etkileyeceğini belirten Hakan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in aldığı bu kararın ileri de olası kapasite artışını da getireceğini söyledi.

THY Kiev Müdürü Hakan Yılmaz ise; “THY olarak Ukrayna’da gecen sen ve bu sene yüzde 40’lık bir büyüme gerçekleştirdik. Uçak müsaitliğine ve sivil havacılık müsaadelerine bağlı olarak Ukrayna’da yüzde 100 büyümeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Yanukoviç, daha önce yaptığı açıklamada Türkiye’nin vizesiz seyahat süresini 60 güne uzattığını ancak Ukrayna tarafında sürenin 30 gün olduğunu ve bu dengesizliğin giderilmesi için çalışacaklarını söylemiş ve bu hususta Erdoğan’a söz vermişti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]