Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Eğitim

[FOTO GALERİ] Büyükelçi Samsar, öğretmenler için resepsiyon verdi

Büyükelçi Samsar'ı okullarına davet eden Ukraynalı okul müdürleri, Samsar'a davetinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlere resepsiyon verdi.

Büyükelçiliğin rezidansında verilen resepsiyona; Kiev İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Kiev ilçe milli eğitim müdürleri, Türkçe eğitim veren Ukrayna Devlet okullarının müdürleri, Uluslararası Meridyen Okulu temsilcileri, Türk ve Ukraynalı çok sayıda öğretmen katıldı.

Açılış konuşmasını Ukraynaca olarak yapan Büyükelçi Samsar, daha sonra bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutladı. Samsar konuşmasının devamında, Öğretmenler Günü’nün tarihçesi ve öğretmenlik mesleğinin önemini anlattı.

Büyükelçi Samsar’a daveti için teşekkür eden Uluslararası Meridyen Okulu Müdürü ise yaptığı konuşmada, “Biz burada sadece öğretmen değil ayı zamanda da yöneticiler olarak bulunuyoruz. Hem öğrencileri hem de öğretmenleri yetiştireceğiz bu çok büyük bir görev. Ümit ederim biz bu işte başarılı oluruz. Çok teşekkür ederim herkese; mutluluk, sağlık ve afiyet diliyorum.” dedi.

Büyükelçi Samsar’ı okullarına davet eden Ukraynalı okul müdürleri, Samsar’a davetinden dolayı teşekkür etti.

Rezidansta daha Türk mutfağının seçme lezzetleri; fırında kuzu, sarma, Türkiye’den özel getirilen baklava gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu.

YUNUS ERDOĞDU | KIYIV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]