Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY, Borispol Havalimanı’nda golf standı kurdu

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna’nın başkenti Kiev’i dünyaya bağlayan Borispol Havalimanı’nda sanal golf oynattı.

THY uçuşlarının gerçekleştiği D Terminali’nde kurulan platformda yeşil zemin üzerine yerleştirilen tablet bilgisayarlarda havalimanına uçuş için gelen yolcular sanal golf deneyimini yaşadı. Bir çok yolcu havalimanındaki uçuşunu beklerken sanal golf oynayarak hem stres attı hem de eğlenceli vakit geçirdi.

Havalimanında golf etkinliğine ilişkin Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) açıklamada bulunan THY Kiev Pazarlama Şefi Dinçer Sayıcı; “European Tour’un en önemli organizasyonlarından biri olan Race to Dubai’nin bir parçası olan Turkish Airlines Open, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla 7-10 Kasım 2013 tarihlerinde Antalya Belek Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü’nde gerçekleşecek. 11 ay boyunca 20’nin üzerinde ülkede 40’ın üzerinde turnuvaya ev sahipliği yapan ve tüm dünyadan en önemli oyuncuların büyük ilgi gösterdiği Race to Dubai’nin Türkiye ayağı olan Turkish Airlines Open 2013, hem Türkiye turizmi hem de Türkiye’de golf sporunun altını daha kalın çizgilerle çizmek için benzersiz bir fırsat oluşturuyor.” dedi.

THY olarak golf turnuvasına isim sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Dinçer Sayıcı, European Tour gibi prestijli bir etkinliği desteklemenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

THY UKRAYNA’DA YÜZDE 40 BÜYÜDÜ
THY Kiev Müdürü Hakan Yılmaz ise; “THY olarak Ukrayna’da gecen sen ve bu sene yüzde 40’lık bir büyüme gerçekleştirdik. Uçak müsaitliğine ve sivil havacılık müsaadelerine bağlı olarak Ukrayna’da yüzde 100 büyümeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Madrid, Milano ve Viyana’daki havalimanlarının yanı sıra Kiev’de de sona eren etkinlik akabinde sanal oyunlarda aldıkları puanlarla dereceye giren ilk üç katılımcılara çeşitli hediyeleri verildi.

Birinci olan kişi THY ile Antalya’ya Business Class’ta seyahat ederek golf turnuvasını yerinde izleyecek, ikinci ise Business Class İstanbul’a uçacak ve şehir turu yapacak, üçüncü ise sadece Business Class ile İstanbul’a gidiş ve dönüş bileti kazandı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]