Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Başkonsolos Sağman’dan Çernomorsky Lisesi’ne jest

Görevine iki ay gibi kısa bir zaman önce başlayan Türkiye Cumhuriyeti’nin Odesa Başkonsolosu Nur Sağman, ayağının tozuyla başlamış olduğu etkinlikler dizisine bir yenisini daha ekledi.

Nur Sağman rezidansında, Odesa Şehri’nin eğitim öncüsü Çernomorsky Lisesi’nin Türk idare heyeti ve öğretmenlerini ağırladı.

Nur Sağman tarafından verilen akşam yemeği öncesinde, Nur Sağman uzmanlık alanı ‘Protokol Adabı’ hakkında davetlilere seminer verdi. Yaklaşık 1,5 saati aşan sunumunda Başkonsolos Sağman, neşeli ve içten yaklaşımlarıyla misafirlerinin gönlüne adeta taht kurdu.

Uygulamalı sunuma akşam yemeği masasına geçilerek devam edildi. Türk mutfağının örneklerinin sunulduğu yemekte, öğretmenlerin teker teker kendilerini kısaca takdim etmelerinin ardından Sagman’ın kendisiyle alakalı neşeli anılarını anlatması da akşama ayrı bir tat katmış oldu.

Sağman gerek sunum gerekse yemek esnasındaki mütevazi ve samimi tavırları misafirlerini fazlasıyla etkilediği bildirildi.

Misafirlerin göz ve gönüllerini dolduran davet, ev sahibesi Sağman’ın rezidansını süsleyen dünyanın dört bir yanından getirmiş hediyelerini misafirlerine göstermesiyle devam etti.

Davetin sonunda Çernomorsky Lisesi Kurucusu Lokman Karasu, Sağman’a nezaketi ve ev sahipliğinden dolayı teşekkürleriyle sona erdi.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]