Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Büyükelçi Samsar, Kurban Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, Kurban Bayramı, münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Büyükelçi Samsar’ın mesajı şöyle:

“Kıymetli Vatandaşlarım,

Bir kez daha hep beraber Kurban Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükelçilik mensuplarımız ve şahsım adına tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten duygularla kutluyor; bayramın, aziz milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam âlemi ve insanlık için sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Bayramlar, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en canlı şekilde tezahür ettiği; toplumsal barışın; huzurun ve hoşgörünün pekiştiği ve herkesin ortak duygularda birleştiği mübarek günlerdir. Bayramlar, kucaklaşma ve kenetlenme günleridir. İhtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma günleridir.

Türkiye’deki ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta yaşam sürmekte olan bizler için bayram günlerinin daha özel bir anlam taşıdığını düşünüyorum. Bu itibarla, özellikle çocuklarımıza bayram ruhunu hissettirmemiz, bu mutlu günlerin anlamını kavramalarına yardımcı olmamız gerektiğine inanıyorum. Kültürel değerlerimizin bu özelliklerini genç nesillere aktarmak hepimizin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramınızı tekrar kutluyor, ailelerinizle ve sevdiklerinizle huzur içinde güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.

Mehmet Samsar

Büyükelçi”

 

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]