Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Eğitim

Ukrayna’daki okullar yeninden tam zamanlı eğitime başladı

Aralık 2020’de ara verilen tam zamanlı eğitim yeninden başladı

Bugünden itibaren Ukrayna’da anaokulları, ortaokul ve liseler her zamanki gibi çalışmaya başladı. Üniversiteler ve meslek okullarında ise 20 kişiye kadar sınıflarda örgün eğitime devam edildiği bildirildi.

Ukrayna Eğitim ve Bilim Bakanı Serhiy Şkarlet, genel orta öğretim kurumlarının çoğunun eğitim sürecine tam zamanlı olarak başladığını söyledi.

Ukrayna’da Aralık 2020’de ara verilen eğitim normal seyrine dönmüş oldu.

Özellikle başkent Kıyiv’de öğrenciler tamamı sıralarına döndü. Normal eğitimin ilk gününü ukraynahaber.com’a değerlendiren eğitimciler sınıflardaki doluluk oranların neredeyse tam olduğunu öğrencilerin okulun ilk gününde sınıfları doldurduğunu belirtti.

Sınıfı özleyen öğrencilerin arkadaşlarıyla hasret giderdiği belirtildi.

Ülkenin diğer bölgelerinde de hastalığın yoğun olduğu için karantinadaki birkaç okul haricinde tam zamanlı eğitim başladı.

Poltava bölgesinde ise bazı okullar çevrimiçi uzaktan eğitime devam etme kararı aldı.

Muhabir: Konstantin Konevets

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]