Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Timoşenko, evliliğinin 34’üncü yıldönümünü hapishanede kutladı

Rusya’dan alınan doğalgazda yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle tutuklanan eski Ukrayna Başbakanı Yuliya Timoşenko, evliliğinin 34’üncü yıldönümünü demir parmaklıklar ardında kutladı.

Yuliya Timoşenko’nun liderlik yaptığı Anavatan Partisi’nin basın servisinden yapılan açıklamada bugün, Yuliya Timoşenko’nun evliliğin 34’üncü yıl dönümünü kutladığı bildirildi.

Yuliya Timoşenko’nun eşi Aleksandr, tebrik mesajını Anavatan Partisi basın servisi aracılığıyla yayınladı. Aleksandr’ın evlilik yıldönümü mesajında: “Kırılgan ama güçlü Yuliya’yı evliliğimizin 34’üncü yıl dönümü münasebetiyle kutluyorum. Adaletin yerini bulmasını ve senin serbest kalmanı diliyorum. Seni her daim bekleyeceğim.” ifadeleri yer aldı.

Yuliya Timoşenko, 2011 yılının Ekim ayında 7 yıl hapse çarptırılmıştı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]