Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev son yüz yılın en soğuk Eylül ayını yaşıyor

Öte yandan sıcaklığı 9 dereceye kadar düşmesi Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’ne tatil için gelenleri de olumsuz etkiledi. Karadeniz kenarındaki sahillerin de boş olduğu bildirildi.

Ülkede aslında Eylül ayı genelde yumuşak geçen aylar içerisinde yer alıyor. Geçtiğimiz Eylül ayını başkent Kiev’in ortasından geçen Dinyeper Nehri kenarındaki plajlarda geçirenler Kievliler bugünlerde ise kışlık kıyafetlerini giymek zorunda kaldı.

Ukrayna’nın başkenti Kiev, Avrupa’nın en soğuk başkentlerinden biri oldu. Termometrelerin 9 derece gösterdiği 6 Eylül, son yüzyılın en soğuk 6 Eylül dünü olarak tarihe geçti. Kiev’de sıcaklığın en son 1901’de bu kadar düştüğü belirtildi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]