Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Odesa’da İstanbul Park’ın temel taşı konuldu

Odesa’da yapılması planlanan “İstanbul Park”ın temel taşı geniş katılımlı bir etkinlikle konuldu.

Türkiye Cumhuriyeti Odesa Başkonsolosluğunun inisiyatifi ve Türk işadamlarının katkıları ile inşa edilecek İstanbul Park’ın peyzaj çalışması ve çevre düzenlemesinin ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı bildirildi.

Odesa”daki “İstanbul Park”a temsili ilk taşının konulması merasimine; Odesa Belediye Başkanı Aleksey Kostusev, Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, Odesa Başkonsolosu Nur Sağman, şehrin önde gelen diğer bazı diplomatik ve bürokratik şahsiyetleri ve işadamları katıldı.

Açılışa iştirak eden Türk İşadamlarından Ali Bulut; “Odesa Belediyesi önündeki Puşkin heykelinin hemen karşısındaki bu park vesilesi ile Ukrayna-Türk dostluğu farklı bir alanda bir kez daha kalıcı hale geldi. Park fikrinin bu asamaya gelmesinde emeği gecen eski Başkonsolosumuz Sayın Hüseyin Ergani’ye çabalarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]