Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yıldız Erkekler Hırvatistan’a da yenildi

Avrupa Şampiyonası’nda klasman maçlarına çıkan Yıldız Milli Erkek Basketbol Takımı, Hırvatistan’a yenilerek 5.’lik şansını kaçırdı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğine iki takım da hücumda iyi başlarken savunmalar ikinci plana alındı. Ay – yıldızlılar adına hücumda sorumluluğu Furkan Korkmaz alırken Hırvatistan Zizic ve Mazalin’le sayılar üretti. İlk çeyrek 23-18 Hırvatların üstünlüğüyle geçilirken ikinci periyotta da değişen bir şey yoktu. İki takım da iyi hücum etti ve soyunma odasına 47-38’lik skorla gidildi.

İkinci yarının ilk 10 dakikalık bölümünde ilk devreye oranla şut yüzdelerinde bariz bir düşüş yaşandı. Hırvatistan adına üçüncü periyot sonunda 35 sayı, 4 ribaund istatistikleri yakalayan Lovro Mazalin, takımının oyunu önde götürmesini sağlayan isim oldu (62-53).

Final periyotunda Enes Taşkıran, Furkan Korkmaz ve Berkan Durmaz’la etkili olan ay – yıldızlılar, buna karşın Mazalin’i oyunun bu bölümünde de durdurmayı başaramadı. Sonuçta da Hırvatistan’a 83-73 mağlup olan Yıldız Milli Erkek Takımı, yarın saat 15.15’te Fransa – Almanya maçının mağlubuyla 7.’lik – 8.’lik mücadelesine çıkacak.

Hırvatistan (83): Bruno Skokna 8 (4 ribaund), Vuk Lazic 8 (5 ribaund – 3 asist), Dragan Bender 6 (12 ribaund – 6 asist), Franko Kalpic 2 (7 ribaund), Toni Kumanovic, Nik Slavica, Ivica Zubac, Ante Zizic 15 (15 ribaund), Mateo Colak, Lovro Mazalin 44 (4 ribaund), Matej Gaspert

Türkiye (73): Ömer Yurtseven 4 (5 ribaund), Bahadır Erdem, Enes Taşkıran 17 (2 ribaund), Egehan Arna 8 (5 ribaund), Furkan Korkmaz 22 (5 ribaund-3 asist), Barış Ülker 2 (4 ribaund-1 asist), Berkan Durmaz 17 (11 ribaund), Ercan Bayrak 3 (2 ribaund), Cavit Havsa (1 ribaund-3 asist)
1. Periyot: 23-18
2. Periyot: 24-20
3. Periyot: 15-15
4.periyot: 21-20

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]