Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FRAGMAN] Selam, 1 milyon seyirciyi aştı

Dünyanın farklı ülkelerindeki Türk okullarında görev yapan öğretmenlerin öyküsünün anlatıldığı ilk sinema filmi Selam, 1 milyon seyirciye aştı. Selam filmi, 29 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek, 2013 yılının en iyi çıkış yapan filmlerinden oldu.

Yönetmenliğini Levent Demirkale’nin yaptığı, başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü, Burçin Abdullah, Emre Karakoç ve Fatma Karanfil gibi isimlerin yer aldığı film, idealleri uğruna sevdiklerinden, ailelerinden, evlerinden, yurtlarından ayrılarak 3 farklı kıtaya doğru yola çıkan Harun, Adem ve Zehra öğretmenin hikayesini konu alıyor. Çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa’da gerçekleştirilen Selam filmi, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi olma özelliğine sahip.

Dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden öğretmenlerin öyküsünün anlatıldığı SELAM’ın yapımcılığını Sabri Koç (Neyir Film), konsept danışmanlığını ise Haluk Örgün üstleniyor. Senaryosunu Necati Şahin’in yazdığı Selam filminin dağıtımını Warner Bros yapıyor.

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]