Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberlerİş Dünyası

[AFİŞ] Kiev 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliğiyle coşacak

TC Ukrayna Büyükelçiliğinin himayelerinde, Kiev İl Eğitim Müdürlüğü ve Uluslararası Meridyen Okulunun organizatörlüğünde Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB) sponsorluğunda 23 Nisan’da Kiev çapında “Uluslar arası Çocuk Şenliği” programı kutlanacak.

23 Nisan tarihinde Hreşçatik’teki Ukrayna Evi’nde (Avrupa Meydanı Dom Ukrayna) yapılacak programa saat 10.00 ile 15.00 arası kendi kültürlerini tanıtmak üzere 20’yi aşkın büyükelçilikler davet edildi. Programın saat 15.00 de başlayacak konser programına ise Kiev Kimsesiz Çocuk Evlerinden 200 çocuk davet ediliyor. 23 Nisan Salı günü konser programında Ukrayna, Türkiye, Rusya, Kore, Fransa, Almanya, Kazakistan, Türkmenistan, Makedonya, Romanya gibi ülkelerin folklor gösterileri de yer alacak.

Bu yıl ilk defa Kiev’de Podil İlçe Eğitim Müdürlüğü ile Meridyen Okulunun organizatörlüğünde yapılacak öğretmenler arası “Altın Tebeşir” yarışması ile tüm Kiev çapında anaokulları ve ilkokullar arasında yapılan “Dostluk” konulu resim yarışmasının ödülleri de bu programda sahiplerini bulacak. Program herkese açık olacak.

23 Nisan Çocuk Şenliği Programın detayları:

10.00        RESMİ AÇILIŞ
10.30 – 15.00    KÜLTÜR TANITIM STANDLARI
FARKLI ÜLKELERİN TANITIM PROGRAMLARI

15.00 – 16.30    23 NİSAN KONSER PROGRAMI
16.30 – 18.00    VIP KOKTEYL
18.00         KAPANIŞ

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]