Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Kievliler yeni spor icat etti: Street snowboard

Olağanüstü hal ilan edilen Ukrayna’nın başkenti Kiev’de vatandaşlar yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle zor anlar yaşarken, maceraperestler otomobillere bağladıkları snowboardlarıyla (kar kayağı) ile ölüme meydan okudu.

Başkent Kiev’de 22 Mart’ta başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı hayatın akışını aksattı. Birçok araç trafiğe çıkamadı ve kar altında mahsur kaldı.

Dağ ve tepenin olmadığı başkentin karlı sokakları ise snowboardçılara kaldı. Bazı snowboardçılar açık arazide düşe kalka otomobillere bağladıkları kayaklarla eğlenirken, bazıları ise eğlenmek için açık Kiev caddelerini seçti.

Snowboard tutkunları daha sonra çektikleri videoları hareketli müzikler eşliğinde sosyal medyada paylaştı.

Bir arazi aracına bağlı iple snowboard yapan hem kendi canını hem de trafikteki araçları tehlikeye atan Kievliyi çevredekiler bağırarak destekledi.

Bir snowboardçı ise bir eliyle araca bağlı ipi tutarken diğer eliyle kendini kaydetti. Snowboardçı kayıt yaparken kamerasına kendi gibi başka bir snowboardçı takıldı. Kendisini çeken aracın kara saplanması üzerine snowboardçı aracı itmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Trafikte snowboard yapan kişi trafikteki araçlara zaman zaman zor anlar yaşattı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]