Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Müslüm Gürses vefat etti

Sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Geçen yıl kasım ayında geçirdiği by-pass ameliyatının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü Memorial Şişli Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Gürses için yarın Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda tören düzenlenecek. Cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Gürses’in ölüm haberini alan Branning taziye dileklerini Cihan Haber Ajansı (Cihan) aracılığı ile iletti. Türkiye’de yaşamadığı halde Gürses’in ne kadar etkili bir insan olduğunu kısa sürede öğrendiğini ifade eden Branning, “Türkiye çok büyük bir insanını kaybetti. Normal insanların anlatamayacağını şarkıları ile dile getirmişti. Kısacası Türk insanını temsil ediyordu.” dedi.

İlk olarak Türk çayı reklam film hazırlığında Gürses ile tanıştığını kaydeden Branning, “Kendisi çok kibar ve nezaketliydi. Film reklamından sonra hemen ameliyat oldu. Hasta olduğunu bildiğim için ona çok dua ediyordum. Dün gece de bir türlü uyuyamamıştım. Demek ki nedeni sevgili arkadaşım Gürses’in vefat etmesiydi.”şeklinde üzüntüsünü dile getirdi.

Türkiye’de Kadriye olarak bilinen Katharine Branning, Türkçe dışında 6 dilde basılan “Bir Çay Daha Lütfen” kitabı ile Türk insanının gönlüne taht kurdu.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]