Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Geçtiğimiz hafta en çok bunları okudunuz…

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 11 – 17 Şubat 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı;

HAFTANIN GÜNDEMİ “HATAY SINIRINDA BOMBALI ARAÇ PATLAMASI”

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı’nda bomba yüklü bir aracın infilak etmesi sonucu yaşanan patlamada 3’ü Türk 13 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili yansımalar 465 haberle bu hafta gündemin ilk sırasına yerleşti. THY’de gerçekleşen üniforma ve içki servisi değişikliği 394 haberle gündemin 2. sırasında yer aldı. 28 Şubat soruşturması kapsamında başlayan gözaltılar ile ilgili haberler 189 yansımayla gündemin 3. önem teşkil eden konusu oldu. Rusya’nın Kazakistan sınırındaki Çelyabinsk bölgesinde gerçekleşen sıradışı meteor yağmuru ile ilgili yansımalar 94 haberle 4. Sıraya yerleşti. Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius, Sevgililer Günü’nde kendisine sürpriz yapmak için sabah 04.00’te eve gelen kız arkadaşı Reeva Steenkamp’ı “hırsız” sanarak öldürdü ve medyada 88 habere konu olarak PRNet “Haftanın En’leri” listesinde beşinci sırada yer aldı.

 

HAFTANIN ÜNLÜSÜ “SİNEM KOBAL”

Sinem Kobal 104 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sırada yer alıyor. Cem Yılmaz, 97 haberle 2. sırada yer buldu. 95 haberle listede Türkan Şoray 3.sırayı oluşturuyor. Türkan Şoray’ı 88 haberle Cemal Hünal takip ederken, Demet Akalın 87 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasında yer aldı.

 

HAFTANIN SİYASETÇİSİRECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3.894 haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 692 haberle 2.sırada yer aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız 366 haberle 3. sırayı oluşturdu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 307 haberle 4.sırada yer aldı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise 306 haber yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümünde son sırasından giriş yaptı.

HAFTANIN SPOR ADAMIFATİH TERİM”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 422 haberle haftanın en çok konuşulan spor adamı oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 379 haberle 2. sıraya yerleşti. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 307 haberle 3. sırada yer alırken, Beşiktaş Spor Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba 294 haberle 4. oldu. BursaSpor’un yeni Teknik Direktörü Hikmet Karaman 214,  haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

HAFTANIN SPORCUSUDIDIER DROGBA”

Galatasaray’ın yeni transferi Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba 917 haberle haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Galatasaray’ın yeni transferi Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder 613 haberle 2. sırada yer aldı. Galatasaray’ın santrafor mevkiinde forma giyen Türk Milli futbolcu Burak Yılmaz 249 haberle 3. sırayı oluşturdu. Galatasaray’da forma giyen Faslı futbolcu Nordin Amrabat 181 haberle 4. sırada yer aldı. Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu futbolcu Manuel Fernandes 167 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

GÜNDEM BAŞLIKLARI

HABER ADET

HATAY SINIRINDA BOMBALI ARAÇ PATLAMASI..

465

THY’DE ÜNİFORMA VE İÇKİ SERVİSİ DEĞİŞİKLİĞİ…

394

28 ŞUBAT SORUŞTURMASI KAPSAMINDA GÖZALTILAR…

189

RUSYA’DA YAŞANAN METEOR PANİĞİ…

95

AMPUTE ATLET PİSTORİUS’UN, KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRMESİ…

88

ÜNLÜLER

HABER ADET

SİNEM KOBAL

104

CEM YILMAZ

97

TÜRKAN ŞORAY

95

CEMAL HÜNAL

88

DEMET AKALIN

87

SİYASİLER

HABER ADET

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

3894

KEMAL KILIÇDAROĞLU

692

TANER YILDIZ

366

DEVLET BAHÇELİ

307

BİNALİ YILDIRIM

306

SPOR ADAMLARI

HABER ADET

FATİH TERİM

422

AYKUT KOCAMAN

379

AZİZ YILDIRIM

307

SAMET AYBABA

294

HİKMET KARAMAN

214

SPORCULAR

HABER ADET

DIDIER DROGBA

917

WESLEY SNEİJDER

613

BURAK YILMAZ

249

NORDİN AMRABAT

181

MANUEL FERNANDES

167

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]