Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kazakistan, Expo 2017’den ümitli

Temaslarda bulunmak üzere Astana’ya gelen Uluslararası Sergiler Bürosu (BİE) Genel Sekreteri Vicente Loscertales’i kabul eden Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Expo 2017’den büyük beklentileri olduğunu kaydetti.

Akorda Sarayı’nda gerçekleşen görüşmede Nazarbayev, Expo 2017’ye ev sahipliği yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sürdürülebilir ve bölgesel kalkınma adına büyük önem verdikleri Expo 2017’den büyük beklentileri olduğunu kaydeden Nazarbayev, Expo ile alakalı bu yıl tüm örgütsel alt yapıları tamamlayacaklarını, bu çalışmaların yürütülmesi için özel bir şirket kurulduğunu ve bu çalışmaların sürdürülmesinde BİE’nin tavsiyelerinin kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

Uluslararası Sergiler Bürosu (BİE) Genel Sekreteri Vicente Loscertales ise görüşmede Kazakistan’ın Expo2017’i kazanmasında Kazak halkının birlik vizyonunun etkili olduğunu kaydetti. Yapılan hazırlıkları gördükten sonra Kazakistan’ın bu konuda ne kadar istekli olduğuna bir kez daha şahit olduğunu kaydeden Loscertales, gerekli alt yapının inşası ile 2014 yılında yabancı yatırımcıların davet edilmesine başlanacağını belirtti.
Astana’da yapılacak Expo 2017’ye yüzden fazla ülkenin katılması bekleniyor.

DOĞAN YILDIZ | ASTANA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]