Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri 2014’te sözleşmeli olacak

Ukrayna Savunma Bakanı Dmitriy Salamatin, Odesa’da Polonyalı meslektaşı Tomash Semonyak ile görüşmesinden sonra yaptığı basın açıklamasında Ukrayna ordusunun 2014’ten itibaren sözleşmeli olacağını açıkladı.

Salamatin,açıklamasında ordunun sözleşmeli olması gerekliliği konusunda Yanukoviç’in koyduğu hedeflerin arasında yer aldığını ve hala bazı ekonomik sorunların bulunduğu ama yine de sözleşmeli ordu hedefine ulaşacaklarından umutlu olduklarını söyledi.

Ukraynalı ve Polonya Savunma bakanlar görüşme esnasında savunma sektöründe Ukrayna-Polonya işbirliği konuları ele alındı. İmzalanan anlaşmaların sonucunda  önümüzdeki sene Polonya ve Ukrayna arasında yetmişe yakın ortak etkinlik yapılması planlanıyor.

YEVGENİYA VYAÇESLAV | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]