Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türk işadamı Honduras’ta vurularak öldürüldü

Turistik bir ziyaret için Honduras’ta bulunan bir Türk işadamı, kamerasını çalan kapkaçcı tarafından vurularak öldürüldü.

İngiliz pasaportuna sahip Ömer Kaya’nın (33), Honduras’ın San Pedro Sula şehrinde fotoğraf çekerken kamerasını çalan bir kapkaçcı tarafından öldürülerek hayatını kaybettiği bildirildi.

Kaya’nın, Londra’nın doğusunda 60 kilometre uzaklıktaki Southend şehrinde bir emlak şirketinin yöneticiliğini yaptığı kaydedildi.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İngiliz vatandaşı olan Ömer Kaya’nın cinayete kurban gittiğinden haberdarız. Otopsi ve defin işlemleri konusunda gerekli desteği sağlayacağız.” denildi. Kaya’nın cesedinin otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldığı, cesedinde kavga sonucu oluştuğu sanılan darp izlerinin olduğu bildirildi.

Kaya’nın iş ortağı Fatma Öksüzer yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, ölüm haberini duyduğunda şok geçirdiğini belirterek, “Ömer, arkadaş canlısı çok iyi bir insandı.” dedi.

San Pedro Sula şehrinde, son yıllarda Meksika ve Kolombiyalı uyuşturucu kartellerinin faaliyetlerini artırdığı ve buna bağlı şiddet olaylarının artış gösterdiği bildiriliyor.

BM Uyuşturucu ve Suç Ofisi’nin bilgilerine göre, Honduras’taki cinayet vakaları 2005-2010 arasında iki katına çıkarak, her 100 bin kişiden 87’sinin cinayete kurban gitmesiyle dünyanın en yüksek oranına sahip bulunuyor.

KADİR UYSALOĞLU | LONDRA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]