Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Freedom House’dan Tiflis’e iyi haber

“2013’de Dünyada Özgürlük” adlı yıllık raporunu yayınlayan Freedom House, siyasi özgürlükler konusunda Gürcistan’ın puanını artırdı, ancak ülkeyi kısmen özgür kategorisinden çıkarmadı.

ABD merkezli düşünce kuruluşunun hazırladığı raporda ayrıca Gürcistan’ın, Avrasya ülkelerindeki özgürlük sıralamasında önemli konuma ulaştığı belirtiliyor. Bununla birlikte, Gürcistan’da Ekim 2012’de gerçekleştirilen parlamento seçimleri barışçıl olarak nitelendirilirken, Gürcü Rüyası koalisyonunun barışçıl biçimde hükümeti kurması kayda değer bir gelişme ve eski hükümette yer alan onlarca siyasetçinin yeni hükümet tarafından tutuklanması ise siyasi bir cadı avı olarak değerlendirildi.

TİFLİS – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]