Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Belarus lideri Yanukoviç ve Barroso’ya küfretti

Türkiye’de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “ana …a…” ve “angus” sözleri büyük tartışmaya yol açarken, Avrupa da Belarus lideri Alexander Lukaşenko’nun AB Komisyon Başkanı Jose Manuel Barrosa’ya küfrünü konuşuyor.

Lukaşenko, Çernobil’i anma törenlerine katılmasını engellemekle itham ettiği Barroso’ya “p..” dedi.

“Avrupa’nın son diktatörü” olarak tanınan Lukaşenko, gazetecilerin “Kiev’deki anma törenlerine neden katılmadınız?” sorusuna cevap verirken “Barroso gibi p..leri, Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç’e sorun. Bu arada Barroso kim? Portekiz’de bu isimde biri vardı. Sonra onu Portekiz’den kovdular ve Komisyon’da işe soktular.” dedi.

Bütün AB çalışanlarını da “sahtekâr” olarak nitelendirdi.

Ukrayna Devlet Başkanı için de “iğrenç biri” diyen Lukaşenko’ya karşı AB hem seyahat yasağı uyguluyor hem de bütün mal varlıklarını dondurmuş durumda.

Barroso, 19 Nisan’da Kiev’de yapılan toplantıya Lukaşenko’nun katılmaması şartı ile iştirak etmişti.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]