Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, en cazip turistik ülkeler listesinde 8’inci oldu

Globe Spots Portalı, 2013 yılında ziyaret edilecek en cazip 10 ülkenin listesini yayınladı. Turizm ülkesi olarak Türkiye’nin adı geçmediği listede, Ukrayna 8’inci sırada yer aldı.

Globe Spots Portalı’nın seyahat edilecek 10 ülke listesine turistlerin dahi tanınmadığı ülkelerin girmesi dikkat çekti.

Hem deneyimli hem de deneyimsiz turistlerin değerlendirmelerine göre yapılan listenin başında; Portekiz, Mozambik ve Kırgızistan yer aldı. Turistlerin tavsiye ettiği listedeki diğer ülkeler ise şöyle: Panama, Ermenistan, Ruganda, Küba ve Ukrayna, Malavi ve Kanada.

Araştırmada, Ukrayna’nın, Kırım Özerk Cumhuriyeti de dâhil olmak üzere çok çeşitli seyahat paketleri yelpazesine sahip olduğunu belirtildi.

Son dönemde, Ukrayna hakkında İngilizce enformasyon yayınlanmasına ve altyapısının iyileştirilmesine rağmen yabancı turistlerin ülkenin büyük kısmını hala tanımadığına dikkat çekildi.

Globe Spots Portal’ın derecelendirmesi kişisel seyahat deneyime dayanıyor ve 5 yılda bir yayınlanıyor.

MARİNA PED | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]