Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Messi ve Kobe, THY’nin reklamında imza için yarıştı

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ve ünlü basketbolcu Kobe Bryant, Türk Hava Yolları’nın (THY) reklam filminde minik hayranına imza vermek için birbirleriyle yarıştı.

THY’nin reklam filmi için geçtiğimiz aylarda anlaşan iki ünlü sporcu reklam filmini çekti. Çekimleri Barselona ve İstanbul’da gerçekleşen reklam filminde rol alan ikili, uçakta imza isteyen minik hayranı için birbirleriyle yarıştı.

Reklamda uçakta Messi olduğunu fark eden çocuk, üzerinde THY logosu bulunan futbol topuyla ünlü futbolcudan imza istemek için yöneliyor. Bu sırada Kobe Bryant, “Hey ufaklık” diyerek sesleniyor ve basket topuyla gösteri yapmaya başlıyor. Çocuğun Bryant’a yöneldiğini fark eden Messi futbol topuyla hayranının dikkatini çekiyor. İkili çeşitli gösterilerle hayranını etkilemeye çalışırken, THY hostesi, “Dondurma ister misin küçük bey?” diyerek gösteriyi bitiriyor.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]