Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Ukrayna Cumhurbaşkanı Yanukoviç BAE’de

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gitti. Ukrayna’dan beraberinde geniş bir heyet ile bu ülkeye giden Viktor Yanukoviç; BAE Başkanı Şeyh Halife bin Zayid El Nahyan, Başkan Yardımcısı ve Başbakan Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum, Abu Dabi Emiri ve BAE Genelkurmay Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayid El Nahyan ile bir araya geldi.

BAE liderleri ile görüşen Yanukoviç, bu ülke ile ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi. İki ülkenin ilgili bakanlık ve kurumları arasında; hukuk ve suçluların iadesi, tarifeli seferlerin arttırılması, eğitim ve spor alanlarında bir dizi anlaşma imzalandı.

Ukrayna ve BAE’nin gündemindeki öncelikli konular arasında havacılık ve ticaret alanlarında işbirliği de bulunuyor. Yanukoviç, BAE ziyareti çerçevesinde, Ukrayna-BAE ortak iş forumu çalışmasına da katıldı. Yanukoviç’in 27 Kasım’da Ukrayna’ya dönmesi bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]