Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalılar Gazze’yi terk ediyor

İsrail ve Filistin arasındaki gerilimin tırmanması üzerine Gazze’de yaşayan Ukraynalılar bölgeyi terk etmeye başladı. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Gazze’de bine yakın Ukrayna vatandaşının yaşadığı ve bu kişilerden yaklaşık 300’ünün ülkeyi terk etmek için dış misyon şefliklerinden yardım istediği bildirildi.

Öte yandan Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Gazze’nin sürekli bombardıman altında olmasından dolayı tahliye işlemlerinin güçlükle gerçekleştiğini belirtti. Hâlihazırda Gazze’den sadece 62 Ukraynalının, Mısır üzerinden tahliyesi gerçekleştirildi. İsrail bombardımanında, Ukrayna vatandaşlarından ölen olmadığı sadece hafif yaralananların olduğu öğrenildi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]