Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkü

Şivan Perwer Online canlı konser vererek dinleyicisiyle buluşacak.

Konser Kinay Ticket web portalında  yayınlanacak ve dünyanın her yanından konseri internet üzerinden izleyici erişebilecek.Kınay Entertainment'in organizasyonu üstlendiği konser için Dünyaca ünlü sanatçı Seyircisine şu daveti gönderdi.

Dünyaca tanınmış Kürt sanatçı Şivan Perwer dünyanın etkilendiği bu olumsuz zamanlarda dinleyenleri ile buluşmak için online konser verecek. Konser Kinay Ticket web portalında  yayınlanacak ve dünyanın her yanından konseri internet üzerinden izleyici erişebilecek. Kınay Entertainment’in organizasyonu üstlendiği konser için Dünyaca ünlü sanatçı Seyircisine şu daveti gönderdi.

Tüm dünya bir yıldan itibaren en çaresiz zamanlarını yaşamakta. Covid 19 virüsü ile bir çok sorunla yüzleşmek zorunda kaldı. Bu kadar olumsuz giden bir süreçte müziğin evrenselliğini ve şifa vericiliğiyle sizlerin evlerinize konuk olmak istedim. Çünkü müzik en iyi moral kaynağıdır. Duyguların en güzel tercümanıdır.13 Mart 2021 Avrupa saati ile 20:00 da Türkiye saati 22:00’de  evlerinize misafiriniz olmak için online konserime sizleri davet etmek istiyorum dedi.

Konser detayları

Kınay Global  Resmi web sayfası: www.kinayglobal.com

Kınay Ticket web sayfası www.kinayticket.com adresinden edinilebilir.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]