Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kenan Sofuoğlu 3’üncü kez dünya şampiyonu

Milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası’nın 12. ayağı olan Portekiz koşusunu ikinci sırada tamamladı ve sezonun bitimine bir yarış kala şampiyonluğunu ilan etti.

Partimao Pisti’ndeki mücadeleye 7. sıradan başlayan Kenan, genel klasmanda puanını 218’e taşıdı ve en yakın rakibi Fransız Jules Cluzel ile farkı 33’te tutarak zirveye çıktı. Kenan böylece Dünya Supersport Şampiyonası’nda 2007 ve 2010’un ardından üçüncü defa kürsünün en tepesinde yer aldı. Kawasaki Lorenzini’yle boy gösteren Kenan, takımının şampiyonluğunu işaret eden ‘1’ numaralı forma ile altın kaplama botu giyerek, Türk bayrağıyla pistte zafer turu attı. Portekiz’de Fransız Jules Cluzel birinci, Fransız Fabian Foret üçüncü oldu. Genel klasmanda Kenan 218 puana ulaştı. Jules Cluzel 185 puanla ikincilikte, Fabian Foret 160 puanla üçüncülükte kaldı. Başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Kenan Sofuoğlu’na tebrik yağdı.

SPOR SERVİSİ

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]