Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Eğitim

Dnipropetrvosk’a eğitim ziyareti

Deneyimli eğitimci Hasan Hüsyin Kes, Dnipropetrovsk'ta okul yeri baktı...

Dnipropetrovsk Belediye Başkanı İvan Stupak, Uluslararası Meridyen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kes’i makamında kabul etti.

Başkan İvan Stupak ile görüşmesinde Hüseyin Kes, başkanın kendisini Dnipropetrovsk şehrine davetinden dolayı teşekkür ederek yardımcıları ve il eğitim müdürünün sıcak ve samimi ilgisinden dolayı memnun kaldıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı İvan İvanoviç ise hem Türkiye ile ilişkilerinin kurulması hem de imkân dâhilinde  Kiev’deki Meridyen okulu stilinde kendi şehirlerinde de bir okulun açılmasından dolayı duyacağı memnuniyeti dile getirdi.

Kültür ve Eğitimden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mariya Pustova ise yaptığı açıklamada hâlihazırda Dnipro’da 13 özel okulun bulunduğunu, farklı bir stilde açılacak bir eğitim kurumunun şehir eğitimine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret tarafların birbirlerine takdim ettikleri hediyelerle son buldu.

Dnipropetrovsk – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]