Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerTurizm

Coral Travel, 2012’de 1,5 milyon Rus’a tatil yaptıracak

Coral Travel Genel Müdürü Coşkun Yurt, 2012 yılında Rusya’dan tüm destinasyonlara, bilet satışları da dahil olmak üzere, 1 milyon 550 bin turist göndermiş olacaklarını söyledi.

Yer hizmetleri, tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, otelcilik, havacılık ve güvenlik ana alanlarında faaliyet gösteren, 15 iştiraki ve 3 bine yakın çalışanıyla 26 ülkede, 5 kıtada turizme hizmet veren OTI Holding’in en büyük iştiraki tur operatörü Coral Travel, yenilenen kurumsal kimliği ile Moskova Turizm Fuarı’na katıldı. Kış dönemi için tüm destinasyonlarda özel hazırlıkların yapıldığını belirten OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Genel Direktörü Coşkun Yurt, Rusya’dan Türkiye’ye yüzde 20’nin üzerinde, tüm destinasyonlara ise yüzde 36 artış yakaladıklarını söyledi. 2012 yılında Rusya’dan tüm destinasyonlara, bilet satışları da dahil olmak üzere, toplam 1 milyon 550 bin turist göndermiş olacaklarını kaydeden Yurt, “Bu rakam geçen sene 1 milyon 53 bindi.” dedi. Yurt, OTİ’nin diğer iştirakleri ile birlikte bu rakamın 1 milyon 900 bin olarak gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

Rusya, Ukrayna ve Beyaz Rusya’dan aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 20 ülkeye turist gönderdiklerine değinen Yurt, “Başarılı bir yılı geride bıraktık. Özellikle Rusya’dan Türkiye’ye yüzde 20’nin üzerinde bir artış yakaladık. Rusya’daki bu artışın yıl sonuna kadar yüzde 23’lere kadar çıkacağını tahmin ediyoruz.” diye konuştu. OTİ bünyesinde tüm şirketlerde önemli artışlar kaydedildiğini belirten Yurt, 2012 yılında Rusya’dan tüm destinasyonlara paket tur hizmeti verdikleri turist sayısında yüzde 36 oranında artış yakaladıklarını sözlerine ekledi.

KENAN BAŞ | ANTALYA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]