Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, İzmir Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na katılacak

Tarım ve hayvancılık sektörünün en önemli buluşma platformlarından olan Agroexpo Eurasia 8. İzmir Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 20-23 Eylül 2012 arasında düzenlenecek. Animalexpo 4. Uluslararası Hayvancılık Teknolojileri ve Süt Endüstrisi Fuarı ile eşzamanlı açılacak fuar, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda olacak.

Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, düzenlediği basın toplantısında fuarla ilgili bilgi verdi. Geçen sene 557 firma ve temsilcinin yer aldığı fuarı, 144 bin sektör profesyonelinin ziyaret ettiğini kaydeden Tan, “Bu sene ise katılımcı ve ziyaretçi hedefimizi daha da arttırdık. Agroexpo Eurasia ve Animalexpo’da 592 katılımcı yer alırken tarafımızdan gerçekleştirilecek bin 100 otobüs organizasyonu ile sektör çalışanlarımızın, gelişen teknolojilerden haberdar olmasına vesile olacağız. Yaptığımız tanıtım ve reklam çalışmalarının sonucunda da bu sene 160 bin ziyaretçinin fuarı gezeceğini öngörüyoruz.” diye konuştu. Tan’ın verdiği bilgilere göre fuar kapsamında 3. Tarım İthalat ve İhracat Günleri de düzenlenecek. Bu çerçevede 50 ülkenin Agroexpo Eurasia’ya katılımı sağlanırken aralarında Almanya, ABD, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Hindistan, Hollanda, Irak, İran, İspanya, İtalya, Kanada, Kazakistan, Kıbrıs, Macaristan, Mısır, Özbekistan, Pakistan, Senegal, Sudan, Sırbistan, Romanya, Rusya, Ukrayna ve Yunanistan’ın bulunduğu alım heyeti ziyaretleri yapılacak.

Yöresel Ürünler Sergi Alanı ile İzmir Tarım ve Hayvancılık fuarlarında bir ilke daha imza atacaklarını belirten Tan, şehrin Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlükleri, ziraat odaları, kaymakamlıkları ve sektörel kooperatifleri tarafından açılan stantlarda mahalli ürünlerin tanıtılacağını aktardı. İzmir Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği, İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği aracılığıyla boğa, düve, inek, Saanen keçisi, sakız koyunu, teke, oğlak gibi büyükbaş ve küçükbaş hayvan sergileme alanları da yer alacak. Girişin ücretsiz olduğu fuar, 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

ŞABAN GÜNDÜZ | İZMİR – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]