Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] THY’nin D Terminali’ne taşınmasının ne faydası var?

Türk Hava Yolları (THY) Kiev Genel Müdürü Hakan Yılmaz, Ukrayna Haber’e yaptığı açıklamada Ukrayna’nın başkenti Kiev yolcularına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 10 Eylül tarihi itibariyle Boryspil Havalimanı’nın B Terminali’nden yeni D Terminali binasına taşındıklarını söyledi.

THY’nin Borispil B Terminali’nden D Terminali’ne taşınmasını Ukrayna Haber’e değerlendiren Hakan Yılmaz: “Yeni terminale buradaki büyük taşıyıcılar içerisinden ilk THY geçtik. Star Alliance üyelerinden de ilk biz geçmiş olduk. Bunun en büyük avantajı THY yolcuları terminale ilk girdiklerinde bizim konturumuzu görecek. Buradaki en iyi pozisyonu aldık, hem resepsiyonlar (check-in-desk) hem satış ofisi bakımından. Terminal yeni ve temiz olanakları çok dolayısıyla bütün bu fırsatlardan ilk THY yolcuları yararlanacak.” dedi.

Havalimanın rahatlığı ve konforuna özellikle vurgu yapan Hakan Yılmaz, fiyatlara daha aşağıya çekebilmek için sefer sayısını arttırmaya çalıştıklarını belirtti.

THY Kiev’de daha önce Borispil B Terminali’nde hizmet veriyordu. Doğuş, Alarko ve YDA ortaklığı tarafından yapılan Kiev Borispil Havaalanı’na ilk yerleşen havayolu şirketi oldu.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

FOTOĞRAFLARI İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ….

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]