Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Başbakan Erdoğan, Ukrayna geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 11-15 Eylül 2012 tarihlerinde Azerbaycan, Ukrayna ve Bosna Hersek’i kapsayan yurt dışı ziyaretlere çıkacak.

Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, 11 Eylül 2012’de, Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eş başkanlıklarında, Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin (YDSK) ikinci toplantısı yapılacak. Erdoğan, Bakü’de Azerbaycanlı yetkililerle temaslarda da bulunacak.

Azerbaycan’ın ardından resmi ziyaret için 12 Eylül’de Ukrayna’ya geçecek Erdoğan, Kiev’de 12-13 Eylül 2012 tarihlerinde, Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç ile eşbaşkanlık edeceği Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin ikinci toplantısına katılacak.

Başbakan Erdoğan’ın, 14 Eylül 2012 tarihinde Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde temaslarda bulunması ve Yalta Avrupa Stratejisi 9. yıllık toplantısına onur konuğu olarak katılarak bir konuşma yapması da planlanıyor.

Ukrayna ziyaretini müteakiben 14-15 Eylül 2012 tarihlerinde Bosna Hersek’i ziyaret edecek Erdoğan, İsa Bey İshakoviç Ödül Komitesi tarafından Saraybosna’nın kurucusu İsa Bey adına her yıl verilen ödülün bu yıl kendisine tevdi edilmesi vesilesiyle Saraybosna’da düzenlenen törene katılacak. Erdoğan, Bosna Hersekli yetkililerle de temaslarda bulunacak.

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]