Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

UEFA Başkanı Platini teşekkür için Ukrayna’ya geldi

UEFA Başkanı Michele Platini bugün Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ile bir araya geldi.

Platini görüşmede Polonya ile müşterek Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’ye ev sahipliği yapan Ukrayna halkına ve cumhurbaşkanına finalin başarılı şekilde tamamlanmasından dolayı teşekkür etti.

Platini nezdinde UEFA’ya ,Ukrayna’ya güveninden dolayı halkı ve kendi adına teşekkür eden Yanukoviç,  Euro 2012’ye hazırlık sürecini ve organizasyonun hayata geçirilmesini ülkesinin gelişimi için önemli bir adım olarak niteledi.

Yanukoviç: “Bu geleceğe doğru atılmış bir adım ve devletimizin gelişmesi için önemli bir basamaktı. Ekonomi, spor dallarında lider ülkelere bir adım daha yakınız” dedi.

Görüşme esnasında Platini UEFA’dan bir hediye olarak Avrupa Şampiyonasının Kupanın kopyasını Yanukoviç’e takdim etti.

Platini, görüşme akabinde ülkeye; Yanukoviç ve Ukrayna devlet erkânına, Ukrayna Futbol Federasyonu’na ve tüm Ukrayna halkına Euro 2012 çok iyi bir şekilde hazırlandıkları için resmi bir şekilde teşekkür etmek için geldiğini ifade etti.

Platini: “UEFA başkanı olarak Ukrayna ve Polonya’da yapılandan gurur duyuyorum” diye konuştu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]