Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[TAZİYE] Fethullah Gülen; “İstihbarat mevzuunda hassas olun”

Gaziantep’teki terör saldırısı ve Uludere’deki feci kazada vefat edenler için taziye mesajı yayınladı.

Fethullah Gülen’in taziye mesajı;

“Beraberlik ruhunun ve içtimâî huzurun adresi olan Gaziantep’teki elim terör saldırısı bir kere daha yürekleri dağladı. Şer odakları yine günahsız yavruları bile hedefe koydular ve karanlık oyunlarını masumlar üzerinden oynadılar/oynuyorlar. Mel’un saldırılarla, bu toprakların ikbalini karartmaya, aziz milletimizin önünü kesmeye ve bizi bize düşürmeye çalışıyorlar. Fakat, Allah’ın izniyle halkımızın sabır, sağduyu ve itidali, şerirlerin kirli emellerine ulaşmalarına mani olacaktır.

Gaziantep’teki hain saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza ve Uludere’de minibüsün devrilmesi neticesinde şehit olan Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabr-ı cemil diler; Hazreti Şâfi’nin yaralılara acil şifalar lütfetmesini niyaz ederim.

Menfur saldırı münasebetiyle terörü ve bu saldırıları gerçekleştirenleri bir kez daha lanetliyor; içeride ve  dışarıda ülkemizin ikbaline pusu kurmak için fırsat kollayan insî şeytanlara imkan verilmemesi için başta istihbarat mevzuunda daha hassas olunması ve her türlü tedbirin alınması dileğiyle bütün milletimize taziyetlerimi sunuyorum.”

http://tr.fgulen.com/

[TAZİYE] Fethullah Gülen; “İstihbarat mevzuunda hassas olun”

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]