Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

[FOTO GALERİ] Kiev’deki Türkler TİS Travel’in iftarında buluştu

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 2003 yılında kurulan “Tourism International Service” (TIS Travel) ve Avante Danışmanlık verdiği iftar Kiev’deki Türkleri bir araya getirdi.

Başarılı genç işadamlarından Gökhan Yahşi’nin inisiyatifiyle Tike Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğine yüzü aşkın katılım oldu.

İftara başta; Ticaret Müşaviri Mehmet Ali Erkan, Türk Hava Yolları Kiev Genel Müdürü Hakan Yılmaz, Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) ile Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB) temsilcileri olmak üzere ülkedeki önde gelen Türk tur operatörlerinin idarecileri katıldı.

Ukrayna Haber’e özel açıklamada bulunan Gökhan Yahşi: “İnsanlar birlikte olsun diye iftar verdik. Bu sene Ramazan Ukrayna’da dolu dolu geçiyor. Bu sene iki defa evimizde iftar yapabildik. Arkadaşlarla sahurlar yaptık. Ertesi gün zor olsa arkadaşlarla sahur yapmak çok güzeldi. Ramazan’ı en iyi şekilde hissettik diyebiliriz. Yüzü aşkın katılım oldu davetimize icabet eden bütün sevenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

FOTOĞRAFLARI İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ….

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]