Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

EURO 2012’nin Türk hakemleri ödüllendirildi

EURO 2012’de görev alarak, 16 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası’nda maç yöneten ilk Türk hakemi olan Cüneyt Çakır ile Çakır’ın yönettiği 3 maçta da kendisine yardımcılık yapan FIFA kokartlı hakemler Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek ile yardımcı hakemler Tarık Ongun ve Bahattin Duran, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından plaketle ödüllendirildi.

Plaketleri veren TFFHGD Başkanı Dr.Abdurrahman Arıcı, “Avrupa Şampiyonası’nda maç yöneten çocuklarımız, Türk hakemliğinin geldiği noktayı göstermiş oldular.” dedi.

“KALBİMİZ EURO 2012’DE 5 HAKEMİMİZ İÇİN ATTI”

Sezonunun sona ermesinden hemen sonra, tüm Türkiye’nin kalbinin Ukrayna ve Polonya’da attığına değinen MHK Başkanı Zekeriya Alp de “Başta 16 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası’nda görev alan ilk Türk hakemi olan Cüneyt Çakır olmak üzere Bülent Yıldırım, Hüseyin Göçek, Tarık Ongun ve Bahattin Duran ile gurur duyduk. Grup maçlarında da, Donetsk’teki yarı finalde de pırıl pırıl Türk gençlerinin geldiği noktadan, hakemliğimizin eski itibarını kazandığını görmekten sadece bizler değil 74 milyon Türk vatandaşı onurlandı. Hem kendileri hem de Mayıs ayındaki U17 Avrupa Şampiyonası’nda görev alan yardımcı hakem Serkan Gencerler’i tebrik ediyorum.” dedi.

SPOR SERVİSİ

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]