Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna siyasetinin anatomisi (8)

Başkan Yanukoviç ve atadığı hükümet daha işbaşına gelmeden önce Ukrayna ile Polonya birlikte Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’ye ev sahipliği yapma hakkını elde etmişti.

Yanukoviç iktidarı bir yandan derin ekonomik kriz ile uğraşırken diğer yandan büyük organizasyon için kolları sıvadı.

Bu organizasyon vesilesiyle ülkenin altyapısının yenileceği, ülkenin tanıtımının yapılacağı, büyük gelir girdisi olacağı hem yöneticileri hem de halkı motive etti.

Ukrayna’nın ekonomik ve sosyal açıdan bu şampiyonadan olumsu etkilendiyse, bunun ancak seçimlerden sonra hissedilmesi bekleniyor.

Ancak ülke medyasında yapılan altyapı yenikliklerinin çok üstünkörü olması, büyük ihalelerde para aklama ve iç etme hadiselerinin yaşanması tartışıldı.

Siyasi tutuklular Timoşenko ve Lutsenko şampiyona bağlamında hep gündemde kaldı, boykot edilip edilmeyeceği iç ve dış kamuoyunu meşgul etti.

DEVAMI: KİEV BELEDİYE BAŞKANLIĞI SIKINTISI

CEM O. BOYMAN | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]