Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Real Hipermarketleri’nin Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Oliver Langlet atandı

Kubilay Özerkan’ın, Nisan 2011 tarihi itibariyle Metro Cash & Carry’ye transferini takiben, real,-Turkiye Genel Müdür pozisyonuna Oliver Langlet getirildi.

Real Hipermarketler Zinciri AŞ Genel Müdürü Langlet, geçmiş dönemde başlatılan sürece paralel olarak karlılık odaklı yönetim politikalarının devam edeceğini söyledi. Yeni bir ülkede olmanın heyecanını taşıdığını, görevede bulunacağı süre zarfında Real Hipermarketler Zinciri’nin Türkiye perakende sektörünün gelişimine katkısının süreceğini de belirtti.

1969 Belçika doğumlu olan Oliver Langlet, 10 yılı aşkın süredir Belçika Carrefour’da Gıda, Gıda-Dışı ve Pazarlama bölümlerinde farklı yönetim pozisyonlarinda görev yaptı. Belcika’da faaliyet gösteren Cora ve Intermarche gibi perakende şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda çalışan Langlet, Metro Grup’a katılmadan önce Hipermarket Bölüm Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak Carrefour Belçika’da görev yapıyordu. Langlet evli ve 3 çocuk babası.

Metro Group kuruluşu olan real,- Hipermarketler Zinciri AŞ, Almanya, Polonya, Rusya, Romanya, Ukrayna ve Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Türkiye’deki merkez ofisini 1997 yılında İstanbul’da kuran real,- İstanbul (Kartal, Ümraniye, Fulya, Merter, Bayrampaşa, Büyükçekmece ), Ankara (Bilkent ve Etlik), Gaziantep, İzmit, Adana, Konya ve Antalya illerinde toplam 13 mağazası ile hizmet veriyor.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]