Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Beklendiği gibi Kliçko, Thomson’u devirdi…

İsviçre’nin Bern kentinde yapılan ağır sıklet boks unvan maçında Vladimir Kliçko, kariyerinde ikinci kez karşılaştığı Tony Thompson karşısında etkileyici bir performans göstererek altıncı rauntta rakibini teknik nakavtla yenmeyi başardı ve unvanlarını korumuş oldu.

İki boksörü, dört yıl aradan sonra yeniden bir araya getiren unvan maçına Vladimir Kliçko’nun hücum yönü maça damgasını vurdu. ”En iyi savunma, hücumdur.” felsefesi ile ringde yer alan boksör, geçmiş karşılaşmalarındaki alışageldik felsefesinin dışına çıkarak Tony Thompson’a ikinci raunttan itibaren göz açtırmadı. Thopmson nakavt olmadan önceki rauntta bir kez de knock-down durumuna geldi.

Karşılaşma sonrası Kliçko cephesinde mutluluk hâkim iken, dört kemer sahibi şampiyon boksör stadyum içerisindeki boks severler ile bütünleşmesinin ardından mikrofonların önünde antrenörü Emanuel Stevard’ın doğum gününü kutladı.

KORAY ŞARKAYA | BOKSHABERLERİ.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]